top of page

Under Construction

Bevallen We staan aan jullie zijde

Bevallen

Vanaf het moment dat je bevalling begint tot enkele uren na de geboorte van jullie kind staan wij aan jullie zijde. Mocht je tijdens de bevalling medisch worden dan blijven we om jullie te ondersteunen.

Bevallen doe je op de plek waar jij je veilig en vertrouwt voelt. Dit kan thuis zijn of in het ziekenhuis. Jullie zijn welkom in het Beatrixziekenhuis in Gorinchem of het Albert Scheweitzerziekenhuis in Dordrecht. Met beide ziekenhuizen is er een fijne samenwerking. Beide hebben bevalbaden en een keuze voor pijnstilling tijdens je bevalling. Tijdens je zwangerschap krijg je hier uitgebreide informatie over.

 

Als je thuis wilt bevallen is het ook mogelijk om in bad te bevallen. Zij aan ZIj is fan van badbevallingen omdat dit alleen maar voordelen heeft voor jou en jullie kind. Wij bezitten meerdere bevalbaden die we gratis ter beschikking stellen. Wat je wel aan moet schaffen is een bevalpakket voor het bevalbad mini. Deze bestel je vanaf 37 weken zwangerschap. Mocht je om welke reden dan ook niet in bad bevallen zijn dan mag je het bevalpakket retourneren. Verder zijn we in bezit van een baarkruk en geboortetens.

 

Tijdens je zwangerschap bereiden wij jullie voor op de bevalling door tijdens het spreekuur de nodige informatie te geven en nodigen we jullie in het laatste trimester uit voor de voorlichtingsavond bevallen.

bottom of page