top of page
IMG_2179_jpg_edited.jpg

Jacqueline Lemmen

Ik heb zelf mogen ervaren hoe bijzonder het is om zwanger te zijn, te baren en te zorgen. Hierdoor heb ik ervaren wat een mooi beroep verloskundige is. Op mijn veertigste heb ik me dan ook aangemeld bij de opleiding in Rotterdam. Sinds 2016 afgestudeerd en vol passie en liefde werkzaam als verloskundige. Ik ben er van overtuigd dat zwanger zijn en bevallen natuurlijke processen zijn en vind het belangrijk om jullie hierin te ondersteunen en bekrachtigen. 

Jacqueline Lemmen

Marjolein van den Hoven

Marjolein van den Hoven

Ik ben Marjolein, getrouwd en moeder van 3 jonge kinderen. Met een kleine omweg ben ik bijna 6 jaar geleden afgestudeerd als verloskundige in België. Daarna ben ik gelijk gestart als waarnemend verloskundige, zowel buiten als in de regio. Ik heb bij kleine, maar ook grote praktijken gewerkt en neem deze ervaring graag mee. Naast verloskundige ben ik ook bevoegd om basisecho's te maken. Ook ik heb een tijd geleden kort waargenomen voor Zus en Zwanger. 
 

Sterre van de Graaf

Van kleins af aan vind ik het beroep verloskundige al bijzonder. Het ontstaan van nieuw leven heeft mij altijd al gefascineerd. Naast verloskundige, ben ik ook afgestudeerd als verpleegkundige. Verloskunde en alles hieromheen is mijn passie. Hoewel ik tijdens mijn opleiding ook in het ziekenhuis zwangeren heb mogen begeleiden, heb ik meer affiniteit met het werken in een verloskundigenpraktijk. Dit omdat ik het belangrijk vind om zorg te kunnen bieden met veel liefde en rust om zo een vertrouwensband te creëren. Ik neem je volledig mee in alles wat ik doe en sta voor je klaar met een luisterend oor. Mijn doel is om je zo goed mogelijk te ondersteunen tijdens de zwangerschap, bevalling en kraamperiode, zodat je achteraf kunt terugkijken op een fijne periode.

Tot snel!

Sterre van de Graaf
Willemieke Verheul

Willemieke Verheul

Wat wil je later worden? Verloskundige! Dat wist ik al zolang ik mij kan herinneren. Mijn hart gaat sneller kloppen van een band opbouwen met mensen. Het was dan ook niet vreemd dat ik verpleegkunde en verloskunde ging studeren. Nadat ik was afgestudeerd wist ik zeker dat ik graag in de geboortezorg werkzaam wilde zijn. Hier ligt echt mijn passie. Ik vind het keer op keer een grote eer om (aanstaande) ouders te begeleiden in deze bijzondere periode in het leven. Getuige zijn van het moment waarop er een kindje het levenslicht ziet laat mij regelmatig stil worden van verwondering. Wat ik belangrijk vind, is dat jullie gehoord worden en dat jullie later met mooie herinneringen terug denken aan deze bijzondere periode in jullie leven. Ik vind het fijn om uitgebreid de tijd voor jullie te nemen en een luisterend oor voor jullie te zijn.Ik wens jullie een hele fijne zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten!

bottom of page